За нас


За Лео

 

ЛЕО - БЕТОНОВИ ИЗДЕЛИЯ е създадена преди повече от 20 години. Във фирмата работи екип от високо квалифицирани специалисти.

Чудесният екип, гъвкавата ценова политика съчетани с постоянен стремеж за подобряване на качеството, технологичното обновление и установяване на коректни отношения с партньорите ни нареждат на водещо място в страната.

ЛЕО притежава един от най-модерните заводи за бетонови изделия в България, който е открит през 2011 г. Технологичното оборудване е на водещия в света германски производител MASA.

Изделията превъзхождат ръчно изработената продукция в пластмасови калъпи, така също и вибропресованите изделия произведени от малки машинки без необходимата автоматизация по формоване, събиране, опаковане и най-важното без наличие на сушилня за отлежаване в най-благоприятна и с необходимата влажност среда.

Автоматизираното оборудване свежда до минимум възможността за човешка грешка, като гарантира сигурност при производството и максимална безопасност за работещите.

Заводът е уникален за Бургас и региона, защото е единственият в  Източна България  в който павета, бордюри и тротоарни плочки се произвеждат при напълно автоматизиран  процес.

ЛЕО е фирма с изцяло български капитал, която конкурира успешно утвърдени западни производители. Основното ни предимство е гъвкавата ценова политика, доставката до всяка точка на страната, бързата реакция на клиентски запитвания и постоянното продуктово обновление.

Производственият капацитет е над 3000 кв.м бетонови изделия (плочи, павета) дневно (съответно над 12000 бр. бордюри с размери 50/35/18 см или над 72000 бр. с размери 50/16/8 см). Този капацитет позволява поемането на поръчки за големи обекти и изпълнението им в кратки срокове. Доставката на изделията се осъществява до всяка точка в страната.

Оборудването дава възможност за формоване на изделия с дължина до 130 см, ширина до 100 см и височина до 50 см. Те могат да бъдат оцветени в над 1 млн. цвята, тъй като заводът е оборудван с инсталация за течни бои, позволяваща смесване на основните цветове. Собствена лаборатория осъществява стриктен ежедневен контрол на входящите материали и на изходящата продукция. Използваните оцветители и химикали подобряващи качеството на продуктите са от утвърдени немски производители.

Продукцията ни е вложена в инфраструктурни обекти с републиканско значение, в градски центрове, паркове, площади, в обекти на частни инвеститори. Наши партньори са общини, строителни фирми и инвеститори от цялата страна.

ЛЕО – Бетонови изделия е носител на редица грамоти и награди за качество, сред които и Златен медал на Международен панаир – Пловдив.

Продукцията на ЛЕО

 

Продукцията на ЛЕО се отличава с голяма механична здравина, точни линейни размери, дълготрайност, мразоустойчивост и красив дизайн. Всички изделия отговарят на Наредбата за съществените изисквания и оценяване съответствието на строителните продукти, както и на изискванията на БДС и са придружени от съответните документи.

Изделията се делят на 15 продуктови серии:

Серия LIGHT –включва плочи и павета с деб. 4 см и подходящи размери за комбиниране за изграждане на пешеходни зони .

Серия LIGHT+ включва плочи с деб. 5 см и подходящи размери за комбиниране за изграждане на пешеходни зони с по-интензивно натоварване.

Серия ECONOMY –включва плочи и павета с деб. 6 см и подходящи размери за комбиниране за изграждане на пешеходни зони и леко натоварени автомобилни паркинг зони.

Серия HEAVY –включва плочи и павета с деб. 8 см и подходящи размери за комбиниране за изграждане на пешеходни зони и по-тежко натоварени автомобилни паркинг зони.

Серия HEAVY+ –включва павета с деб. 10 см и подходящи размери за комбиниране за изграждане на тежко натоварени автомобилни паркинг зони.

Серия STANDART –включва плочи и павета с деб. от 4 до 10 см със стандартна форма непозволяваща комбиниране на продуктите подходящи за изграждане на зони с различно натоварване и предназначение.

Серия GREEN – включва плочи и павета за изграждане на „зелени“ зони- паркинги и откоси със затревяване.

Серия ANTIQUE Premium –включва плочи, павета и палисади с деб. от 4 до 8 см със уникална форма, оцветени предимно в цвят „colormix” до 3 преливащи цвята един в друг на едно изделие, подходящи за изграждане на зони с различно натоварване и предназначение с уникална визия. Всички изделия от серията се изработват със специални хидрофобни добавки.

Серия WASH Premium –включва плочи и павета с деб. от 5 до 10 см и подходящи размери за комбиниране, с повърхност изработена с различни по цвят мозаечни камъчета обработени чрез фино измиване под налягане, походящи за изграждане на зони с различно натоварване и предназначение с уникална визия. Всички изделия от серията се изработват със специални хидрофобни добавки.

Серия BLIND –включва тактилни плочи с деб. 4 и 5 см,подходящи за изграждане на указателни зони предназначени за хора в неравностойно положение.

Серия STREET –включва Бордюри с различни размери, подходящи за изграждане на пътища с различен трафик, както и оформяне на паркове и градини.

Серия AQUA –включва Улеи,канаки и мелиоративни плочи с различни размери, подходящи за изграждане на отводняване с различно предназначение.

Серия BUILD –включва няколко размера бетонови тухли,капаци и коминни тела с различно предназначение.

Серия BETON –включва бетонови разтвори и замаски както и някой други бетонови изделия с различно предназначение.

Серия FONKA –включва различни видове фонтани, кашпи, кошчета за смет,пейки, маси и други бетонови елементи за екстериора.

Вибропресовани изделия са изработени по последна технология с изцяло автоматизиран процес на формоване,отлежаване и опаковане. Този вид производство е най-новото и модерно не само у нас, а и в света. Произвеждат се в различни дебелини за оптимизиране разходите за благоустрояване.

Постоянно обновяваме продуктовата си листа.Притежаваме голямо продуктово разнообразие (над 26 размера вибропресовани павета). Горди сме, че сме успели да наложим на българския пазар уникални изделия, които вече са възприети от архитекти и инвеститори и вложени в инфраструктурата.

Предлаганите множество изделия, осигуряват разнообразие и позволяват всевъзможни комбинации и художествени решения.

Новост е и производство на изделия със специални хидрофобни добавки, които не допускат вода, намалят замърсяванията и запазват новия вид на изделията за дълго време.

 

Търговска концепция

 

Високото и постоянно качество е основен жалон в продуктовата политика на ЛЕО. Фирмата ни се стреми да изгражда отношения на взаимоизгодно сътрудничество и доверие, които да преминават в дългосрочни партньорства. Ценим клиентите си като приятели и с някои от тях сме заедно още от създаването на фирмата.В стремежа си да задоволим желанията на нашите клиенти нито едно разумно изискване не е прекалено. Тази философия се подкрепя от гъвкава ценова политика и добро обслужване.